Persoonlijke coaching

In mijn coachingstrajecten is jouw hulpvraag of leervraag het uitgangspunt. De basis voor mij is altijd kijken wat er goed gaat en welke kwaliteiten je in je hebt. Deze ankerpunten kunnen we gebruiken bij het onderzoeken van de gewenste situatie en de stappen die daartoe kunnen leiden.

Denk je aan coaching met betrekking tot situaties als het voorzitten van vergaderingen, het voeren van werkoverleggen of functioneringsgesprekken, het geven van presentaties  en allerhande situaties waarin er sprake is van interactie?  Of sta je voor de klas en heb je hulpvragen die te maken hebben met de interactie met de leerlingen of de organisatie van de lessen?

Er gaan in elke situatie dingen goed. Door daarop te focussen ga je er automatisch meer van doen. Welke kwaliteiten heb je in je? Hoe kun je deze kwaliteiten inzetten in de situatie om deze te verbeteren? Zijn er dingen die niet werken? Dan gaan we op zoek naar wat er mogelijk wel werkt.

In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende vormen van coaching zoals oplossingsgerichte- en krachtgerichte coaching. Het kan ook zijn dat de leervraag heel geschikt is voor een beeldcoachingstraject. Dan ga ik coachen met behulp van de camera.

Een coaching traject start met een vrijblijvende en gratis intake en kennismaking van 45 minuten. Op basis daarvan beslissen we of we aan de slag gaan.